Raskausviikko 11

Maaliskuu. En ole käynyt missään töiden jälkeen koko alkuvuonna. Nyt olisi tyhynä lämpöjoogaa. Lämmin huone ilma ja jotakin liikunnallista, joka ei ole edes vähään aikaan tullut mieleen. Luonto ei anna periksi, pakko on mennä kun mies on luvannut ehtiä lapsenkin hakemaan päiväkodista.

Ja onneksi menin. En meinannut kuin kerran pyörtyä. No, en pyörtynyt ja oli kyllä ihanaa joogata pitkästä aikaa ja onneksi sielä pystyi myös vain olemaan, kun tuli huono olo. 

Viikonloppuna oli sovittu ohjelmaksi keilausta, jonka miehen perhe sai meiltä joululahjaksi. Sen jälkeen tipu lähti mummilaan ja me katsomaan Varissuo-musikaalia, joka alkoi vasta klo 19. Todellakin uhka, että rahat menee kankkulan kaivoon ja minä nukun puolivälin jälkeen. Vaan pysyimpä hereillä. Ehkä siksi, että musikaali oli sairaan heino!

Viime raskaudessa olimme Kuusamossa vietämässä tällä vikolla perheeni kanssa hiihtolomaa. Olin parhaimpana päivänä hiihtänyt lähes 30 kilometriä. Olin normaalia väsyneempi, mutta kuntoni oli loistava. Samaa en voi sanoa nyt. Ruokavaliona minulla oli hernekeitto ja vichy oli kirjoittamani mukaan Erityisen hyvää. Kaikki eläinkunnan proteiinit sen sijaan teki pahaa. Muistan myös, että jalapenopoppersit maistuivat. Kyllä raskaus on jännä homma.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *