Raskausviikko 18

Yskäni pahenee. Nukun sohvalla istuen. Sen minkä nukun. Puolet viikosta olen sairaslomalla. Väsymys tuntuu ajoittain maatakaatavalta ja toisinaan pystyy hyvinkin tsemppaamaan.

Vappu menee rauhallisissa merkeissä meillä grillaten ja ystäviäni ja heidän puolisoitaan viime syksyisestä muuttoavusta kiittäen. Ja hei, nämä kaksi ystäväni odottavat myös. Tosi ihana, kun nyt on lähipiirissä niin paljon enemmän raskaana olevia. Ihan eri tilanne kuin kolme vuotta sitten. Eli vapun kunniaksi kilisteltiin 0% Happy Joeta ja ihmeteltiin tulevaa elämänmuutosta. Sekä naapuriin ilmestynyttä uutta autoa. Tähän on tultu.

Viikonloppuna lähdettiin moikkailemaan vertaisia Sipooseen. Päiväreissut on aina rankkoja, mutta kyllä kannatti. Osan perheistä oli nähnyt viimeksi niin pitkän aikaa sitten, että oli huimaa huomata miten meidän kaikkien ipanoista oli kuoriutunut persoonat esiin. Samalle viikonlopulle osui vielä siskon tytön partioparssi hyytävässä vaikkakin aurinkoisessa säässä sekä tämän toisen ystävän baby showerit. Hänet päästiinkin yllättämään ihan totaallisesti.

Pidettin showerit Turun Tiirikkalassa brunssin merkeissä. Nams.
Turku ja kevät <3

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *