Blogissa kevätsiivous

Hei olet ehkä huomannut, että palikat ja valikot kääntyilee blogissa ja on joka kerta eri paikassa, kun piipahdat täällä virtuaaliolohuoneessani? Älkäähän hermostuko siellä! Tarkoitus on saada teille lukijoille mahdollisimman helppo ja kivannäköinen lukukokemus ja se vaatii ”pientä kevätsiivousta”.

Esittelen Instagramissa kohta puoliin (lue lähipäivinä tai -viikkoina), mitä kaikkea täältä löytyy. Olisi kuitenkin mahtavaa jos kertoisitte mielipiteitänne jo nyt. Mikä toimii, onko joku vipstaaki vinossa tai toimimaton? Mikä miellyttää silmää ja onko jotain joka hyppää silmille ei niin kivalla tavalla?

Erityisesti kiinnostaa blogin luettavuus mobiililla ja erilaisilla mobiililaitteilla. Joten jos ajatuksia herää niin maintsethan millä laitteella luet tätä.

Olen päivittänyt myös INFO:n, josta löytyy kurkistusluukku Elämän mittaiselle matkalle.

Onhan teillä jo hallussa Elämän mittaisella matkalla Instagram- ja Facebook-tilit, jossa päivittyy paljon tiuhempaan tahtiin päivittäinen arki? Stories-osiossa pohditaan paljon blogissa olleita aiheita, kuten nyt eilen julkaistua Saako sanoa kehitysvammainen?

Blogloviniin liittymällä ja Elämän mittaisella matkalla seurantaan ottamalla saa aina ilmoituksen, kun uusi postaus blogiin päivittyy.

Siispä seuraavien viikkojen aikana vielä pölyhuiska hulmuaa ja lyödään varpaita kierrätykseen menevien kasojen kanssa. Malttakaa. Minäkin yritän. Sitten on taas mukavampi nautiskella olostaan täällä ja lähteä uusin kujein kohti kevättä. Tuli sieltä sitten vettä, räntää, lunta tai aurinkoa.

Ja hei. Blogin uusi logo. Mitäpä siitä pidätte? Se on hurmaavan ihanan Ninka Reitun käsialaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *