Pumpulihääpäivä

WARNING! Seuraa julkinen rakkaudentunnustus aviomiehelleni.

Polttareissa yhtenä vaimotehtävänä oli miettiä, miksi olet valikoitunut kainalooni ja viimeisimpänä mainitsin meidän olevan yhdessä dream team. Ja se on kyllä osoittautunut nimensä veroiseksi, edelleen. Meidän taloudessa ei tarvitse kiukutella tiskaamattomista tiskeistä tai pyykkäämättömistä pyykeistä. Ei tankkaamattomasta autosta tai ajamattomasta nurmikosta. Ei siitä, että koira on kusettamatta tai lamput eteisen katosta vaihtamatta. Tiedämme paikkamme yksikössämme ja hommat hoituu.., tai on hoitumatta. Mutta yrittämisestä ei voi kumpaakaan syyttää.

Olet yrittänyt opettaa minulle mököttämisen sijaan puhumaan ja anteeksi antamaan. Elämä on opettanut meitä keskustelemaan ja jakamaan taakkaa. Olet nähnyt valoa kun on ollut pimeää. Ymmärrät oikutukseni ja kesyttämättömän luontoni.

Ainoa äitiysneuvolasta sinulle mukaan tarttunut vinkkivitonen on, että pyllylle pitää muistaa taputtaa ja sitä et ole unohtanut. Suukkoja ja syliä on kotiin tullessa ja olkapäätä, kun itkusta ei ole loppua tullut. Rakkautta olet antanut ja ääneen sen myös sanonut. Juttusi saa minut edelleen nauramaan ja paikallaan et meitä saa pysymään.

Olet opettanut minulle nauttimaan siitä missä olemme ja mitä meillä on nyt, eikä siitä mitä meillä voisi olla tai missä voisimme olla. Kannustat minua parempiin ja kunnianhimoisempiin suorituksiin ja tuet haaveitani. Annat minun elää, mutta tiedän että läsnäolollani on elämässäsi paikka.

Olemme saaneet yhdessä kokea monta huikeaa tutkimusretkeä niin lähimetsissä suksilla kuin toisella puolella maapalloa sademetsässä skootterilla. Kuitenkin kauneinta ja ihmeelisintä mitä olemme yhdessä saaneet aikaan on eittämättä rakas pieni tyttömme. Olen onnellinen, kun saan katsoa teidän molempien hassuttelua, syvänsinisiä silmiä ja aitoutta olla siinä hetkessä sitä mitä te olette mitään lisäämättä, mitään pois ottamatta.

Tärkeintä on, että uskot meihin, perheeseemme ja huomiseen. Rakastan sinua tänään vieläkin enemmän, vaikka kotiin tullessa väsyttää niin, että todennäköisesti vain tiuskin.

Hyvää hääpäivää rakas.

Tässä muutama napsu arkistojen aarrearkusta. Kaikki kuvat upean kuvaajan Tuomas Mikkosen käsialaa. Häitä vietettiin Turussa. Alla olevien potrettien kuvauspaikkoina olivat Mustainveljesten kujan portaat, Samppalinnan puisto ja Turun pääpaloasema.

Blogi1Blogi2blogi3Blogi4Blogi5blogi6

Aurinkoista alkanutta viikkoa.

Muistakaa kertoa rakkaimillenne tänäänkin, kuinka tärkeitä he teille ovat.

Trackbacks & Pings

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *