Tervetuloa uudelle blogialustalle

Potteristakin tuttu Glenfinnan reppureissullamme raskauden puolivälissä 2016.

Ihanaa, että olet löytänyt tiesi perille.

Olen ”aika” innoissani. Tarkoituksena on jo pitkään ollut luoda teille helppokäyttöisempi kanava, jolta löytäisitte helposti juuri teitä kiinnostat jutut ja pääsisitte helposti seuraamaan meininkejämme. Sivuilla on tosi paljon uudistuksia. Kerron niistä kaikkein oleellisimmista.

Nyt on olemassa yläpalkki, johon on kategorioitu elämän eri osa-alueita, jotka toivottavasti osaltaan helpottavat tiettyjen juttujen löydettävyyttä. Puuttuko sieltä mielestäsi joku tietty kategoria?

Yläpalkista löytyy myös osio Minusta, josta löytyy kuka sorvin ääressä heiluu. Oliko jotain yllättävää tai uutta, jota et vielä minusta tiennyt?

Sivun oikeaan laitaan on tullut Luetuimmat- ja Arkistojen helmet-osio. Luetuimmissa löytyy helposti vuosien varrella eniten luetut jutut ja Arkistojen helmiin olen koonnut turuilla ja toreilla puheenaiheeksi nousseita asioita, omia lempilapsia ja juttuja joiden en halua unhoittuvan. Mobiiliversiossa nämä osiot tulevan sivun loppuun näkyviin.

Facebookin ja Instagramin puolelle pääsee myös tätä nykyä iisimmin siirtymään. Mobiiliversiosta ne löytyvät ja kategoriavalikon loppupäästä sekä sivujen alalaidasta (Instagram ei tällä hetkellä löydy sieltä). Täysversiossa sometäpät löytyvät ylävalikkoriviltä.

Pientä viilaamista löytyy varsinkin mobiiliversiosta, mutta tämä elää myöskin elämäänsä ja kehittyy meidän mukana. Pieniä synnytyskipuja on niin kuin kuuluu, mutta ei anneta sen haitata menoa. Teksteissa vilisevät linkit ohjautuvat vielä suurimmalti osin vanhan blogipohjan puolelle, asia korjataan mahdollisimman pian. Pahoittelut siitä.

Mitä tuumitte? Antakaa palaa ja antakaa palautetta. Mikä toimii ja mikä voisi pelittää vielä paremmin?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *